ILoveBeauty event 2015!

Zondag 13 december, dé dag dat wij naar het I Love Beauty event gingen! Het I Love Beauty event werd voor de tweede keer georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit alles is het idee van MissLipgloss! Voor ons was het de eerste keer dat wij naar het event gingen. Wil je weten wat wij allemaal hebben gedaan en wat wij er van vonden, lees dan zeker verder.

Programmaboekje I Love Beauty event 2015


Na een klein half uurtje rijden was het dan zover; wij kwamen aan bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het was meteen duidelijk dat de kleur roze centraal stond in de decoratie. Zo was er een roze vloer/loper, roze ballonnen en roze lichten. Daarnaast ging het natuurlijk om de beauty, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Na het programma boekje te hebben bekeken, besloten wij om eerst tickets te gaan halen voor de workshops, die de gehele dag werden gegeven. In het programmaboekje stond een duidelijk overzicht van de workshops en hoe laat deze begonnen. Erg handig, want zo heb je het altijd bij de hand.

Timeplanner

Bij de opening vertelde Cynthia wat er die dag allemaal te doen was en welke gasten er op het hoofdpodium zouden verschijnen om een masterclass te gaan geven. Na het confettikanon was het dan zo ver; I Love Beauty dag 2 was geopend!

Opening I Love Beauty event 2015

Hoofdpodium
Op het hoofdpodium was er een gevarieerd aanbod van masterclasses gedurende de gehele dag: Mari van der Ven, Jetske Ultee, Leco van Zadelhoff, Miss Lipgloss herself en Annic van Wonderen. Wij hadden al vrij snel de keuze gemaakt om te blijven zitten voor de masterclass van Mari van der Ven over Anastasia Beverly Hills. Het merk dat natuurlijk bekend is geworden door onder andere Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Tijdens de masterclass liet Mari, bij drie modellen zien, hoe je de perfecte wenkbrauw via de Anastasia manier kan maken. Mari leerde je tijdens de masterclass van een half uur de tips and trucs waar je op moet letten bij het tekenen van je wenkbrauwen, welke kleur het beste bij je past en hoe je ze niet te streng maar juist natuurlijk laat ogen.

Wij vonden de masterclass een groot succes, omdat je een goed beeld kreeg hoe je de perfecte wenkbrauw volgens Anastasia kan maken. Daarbij werd het door de camera goed in beeld gebracht, en werden de stappen helder en duidelijk vertelt, Het gebruik maken van mensen uit het publiek als model maakt het des te leuker!

Net voordat wij weg wilden gaan, pikten we nog net even vijftien minuten van de masterclass ondernemen mee, gegeven door Annic van Wonderen. Zij is natuurlijk bekend van haar eigen website https://www.annicvw.com/. Zij gaf goede tips over het bekend maken van je eigen bedrijf, je eigen website of je eigen blog. Zo is het belangrijk dat je alle informatie op een visitekaartje zet (logisch, denk je nu) maar dat je visitekaartje een unieke, originele vorm heeft waardoor hij meteen opvalt. Heb de kaartjes dan ook altijd op zak! Want je weet maar nooit wie je tegenkomt.

Mari van der Ven, Anastasia

Workshops
Voor de verkoop van de tickets waren er twee momenten: 11:00 uur (voor de workshops tot 15:00)uur en om 13:30 (voor de workshops na 15:00 uur). Wij kozen voor de workshop “Bloggen als een baas” van Serena Verbon (http://www.beautylab.nl/) en voor Bobbi’s Beauty Workshop van Bobbi Brown. Voor laatstgenoemde gingen wij om 13.30 naar de workshopticket verkoop waar al een gigantische rij stond. Erg jammer, want het bleek dat er al vóór 13.30 kaarten werden verkocht voor de workshops na 15.00 uur waardoor wij niet meer naar Bobbi’s Beauty Workshop konden, omdat hij al helemaal uitverkocht was. Na een kleine teleurstelling gingen we vol energie naar de workshop van Serena. Het was heel erg interactief waarin zij de tips en tops vertelde over hoe je een goede, professionele blog kan starten en hoe je dit vol houdt. Een betere workshop hadden wij niet kunnen volgen, want we hebben er zoveel informatie uit kunnen halen, die wij weer in onze blog kunnen stoppen. Denk hierbij aan: denk vanuit de lezer en blijf persoonlijk maar ook professioneel!  Zoals we al zeiden was het interactief. Ze stond open voor al onze vragen en nam ook echt te tijd om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Enorm bedankt Serena, voor de tijd en de hoeveelheid interessante informatie!

Workshop Bloggen als een baas, Serena Verbon Bloggen als een Baas Serena Verbon

De workshop ‘Bloggen als een baas’ was dus voor ons een groot succes, en duurde drie kwartier. Dit was, wat ons betreft, een goede tijdsduur. Een tip voor de organisatie zou toch de kaartverkoop zijn. Strakker aan de regels houden, of misschien wel alles in één keer in de verkoop gooien

Verkoop/stands
Tussen de workshops en de gasten op het hoofdpodium door, was het tijd om lekker over de beurs te gaan lopen. Er was hier dan ook van alles te doen: shoppen bij de verschillende stand van winkels én webwinkels, je kon je wenkbrauwen laten shapen door Serene Verbon, Xelly Cabau van Kasbergen ontmoeten, youtuber ontmoeten en ga zo maar door. Er was ook een heuse woonkamer ingericht, waar je op verschillende momenten mensen kon ontmoeten en waar je dan een praatje mee kon maken zoals MissLipgloss herself!

Huiskamer ILoveBeautyevent

Er werd door de bezoekers flink ingeslagen, als je de hoeveelheid tasjes zag waar ze mee rondliepen. Wij hebben het bescheiden gehouden met o.a. de welbekende Bananapowder, een Sleekpallet,  beautykwasten en lipstick bij de Boozyshop. Net voordat we vertrokken zijn we naar de stand van Styletone geweest (http://www.styletone.com/nl/) om twee verschillende boxen te kopen. Maar wat erin de boxen zit is een verrassing! Je kan je hiervoor ook aanmelden op de website. Je betaald dan iedere maand €12.50 en dan krijg je de box thuisgestuurd. Zo heb je elke maand een heel erg leuk cadeautje voor jezelf. Wat er in onze boxen zaten is nog een verrassing, omdat wij hier nog een review over gaan schrijven. Wel kunnen wij verklappen dat de inhoudt van de boxen rond de €70 – €80 euro lag! En dan is de beursaanbieding van €10.- toch een koopje!

Romance Pallet Sleek  Boozyshop ILoveBeautyevent  Styletone boxen bewerkt

Al met al was het opeens 17.45! Tijd om weer naar huis te gaan na een zeer leuke en geslaagde dag! Wij hebben ontzettend genoten en naar onze mening was het aanbod heel erg goed. Kleine tip, zoals eerder genoemd, was de tickerverkoop voor de workshops. Wij begrijpen dat je per persoon naar twee workshops mag, maar wij zouden de verkoop toch iets anders gaan doen, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. Qua drukte viel het ons reuze mee. Wij weten hoe enorme chaos het kan zijn op de Huishoudbeurs en hadden dit beeld dan ook echt voor ogen. Maar dit was in tegendeel zo! Je kon makkelijk bij elke stand kijken, zonder heel lang te moeten wachten. En ofcourse de overheersende kleur roze was heel erg leuk gedaan met een roze vloer, roze ballonnen en roze lichten! De sfeer die daardoor gecreëerd werd was top! Mocht er een derde editie komen, dan zullen wij zeker aanwezig zijn!

Was je ook aanwezig bij het ILoveBeauty event? Deel je ervaringen met ons in de reacties!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s